Kiemelt

2009. szeptember 30.

Tárolási trükkök

Tárolási trükkök

A tárolás minden lakásban komoly problémákat vet fel. Kedvenc tárgyiadat nem kell minden esetben száműznöd dobozokba, szekrények aljára vagy zárt ajtók mögé. Van megoldás arra, hogy ezeket nyitott helyen tartsd. 

Az érdekes ívű és anyagú tárgyak egy helyre csoportosítása eklektikus képet mutat. Az erős kék  meglepő hátteret ad a díszeknek, a föléjük helyezett tükör pedig növeli a térérzetet.

Használd gyüjteményed és kincseid tárolásra a polcokat, de ne mindet rakd zsúfolásig tele könyvekkel. Hagyj a polcrendszeren szellős felületeket, a tárgyak kihelyezésekor viszont ügyelj a szimmetria megtartására.

A porcelánra festett virágminta jól mutat a vázlatszerű tapétával, ami régies hatást kelt, közben mégis ad egy lehelletnyi kortárs érzetet a szemlélőnek.

A szoba sarkában tölts meg egy fonott kosarat limlomokkal, mütyűrökkel, hogy egy helyen legyenek. A kiegészítők fényes csillogása jó kontrasztot alkot a kosár anyagával, nem mellesleg pedig magához vonzza a tekintetet.

A fehér porcelánt gyakran elég nehéz látványosan tárolni. Itt mégis sikerült: a zöld fal gyönyörűen ellensúlyozza a fehéret. 

A polcok mögé helyezett tükörlapok érdekes mélységet adnak a szobának. A tükrös trükköt kis helyen a térérzet növelésére is alkalmazhatod.

A régi kerámiák egymásra halmozva egy kopott szekrényben kagylók, tengeri csillagok társaságában tengerparti érzést keltenek. A túlméretes virágos tapéta a modern, nőies hatástól gondoskodik.

A minimál konyhának szüksége van megfelelő tárhelyre, de fontos, hogy megtartsa tiszta és áramvonalas jellegét. Egy padlótól plafonig érő beépített szekrény ezt a problémát képes orvosolni. Pár dolog azért maradhat elől, legyen élet a konyhában :)

Via: Homes and Gardens

A bejegyzés trackback címe:

http://otthonedes.blog.hu/api/trackback/id/tr621416914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.