Kiemelt

2016. június 30.

Pannonhalma lilában

Pannonhalma lilában

Pannonhalma lilába borult, a pénteken (2016. július 1-jén) kezdődő Levendulanapokon bódító élményben lehet része annak, aki felkeresi a bencések birodalmát.

2016. június 29.

Védd magad!

Védd magad!

A nyár egyre melegebb, a nap egyre erősebb a jaj, otthon feljtettem a napolajat ideje lejárt! Nincs pardon, védekezni kell, még akkor is, ha csak az utcára megyünk ki.

2016. június 28.

Álomcsapda a kertben

Álomcsapda a kertben

Az idei kerti dekorációm az álomcsapda. Ezt a különleges darabot a Balogh Gyerekek készítették és ajándékozták nekem, hogy kiszűrjem vele a rossz álmokat. 

2016. június 24.

Jóarcok: 10+1 kérdés a Káli Art Inn vezetőjéhez

Jóarcok: 10+1 kérdés a Káli Art Inn vezetőjéhez

A Jóarcok rovatba azok kerülnek, akiket ilyen-olyan okból kedvelek, akiknek a munkásságára fel szeretném hívni a figyelmet, mert saját területükön kiemelkedőt, különlegeset alkotnak. Ma Vujevich Ildikóval, a Káli Art Inn-t igazgató házaspár hölgytagjával beszélgetek.

2016. június 21.

Feller Adrienne úti patikája

Feller Adrienne úti patikája

Akik hisznek az alternatív gyógyászatban, az illóolajok erejében, a test öngyógyító folyamataiban, azok számára Feller Adrienne, az Adrienne Feller márka életre hívója összeállított egy tökéletes úti patika szettet Útitárs/Traveller néven.

2016. június 06.

Jazzünnep Villányban Gerééknél

Jazzünnep Villányban Gerééknél

A forróbbnál is forróbbnak ígérkezik 2016. a június 10-11. Villányban. Az ötéves Gere Jazz Fesztivál latin fiestával ünnepel, ahol a sztárvendég a Matt Bianco nevet viselő formáció alapítója, énekese és annak új együttese lesz. „Say yeh yeh yeh!”