Kiemelt

2015. március 25.

Kapcsoltam

Kapcsoltam

foldnap.jpgEgy indokolatlanul égve felejtett lámpa, és máris kapom a fekete pontot. Titeket is van, aki figyelmeztessen az efféle gyarlóságra?

2015. március 17.

Édesem cukrászda - Engedélyezett cookie-k

Édesem cukrászda - Engedélyezett cookie-k

img_1932.JPGNagy divat ma cukrászkodni, mi több: cukrászdát nyitni. Ebben a kategóriában két halmaz van. Az egyik, amikor egy  unatkozó háziasszony közepesen süt, közepes az ízlése és nyit egy közepes cukrászdát. Aztán van az, aki egész egyszerűen erre született, majd nyit egy jó helyet. Ma ez utóbbira hozok példát.

2015. március 08.

Noszvaj - a magyar Las Vegas

Noszvaj - a magyar Las Vegas

img_1684.JPGNoszvaj február 14-én  a szerelem falujává változik, az esküvői gyorstalpalók helyszínévé, amolyan magyar Las Vegassá. Idén én is megházasodtam és azon a bizonyos napon olyannak láttam ezt a kicsi falut Eger mellett, amilyennek mindig is szeretném látni Magyarországot.

2015. február 08.

Top3 bestseller parfüm 2014

Top3 bestseller parfüm 2014

img_1189.JPGA bestseller listákat mindig szívesen böngészem, legyen szó könyvről vagy bármi másról. Most parfümöket vizsgálok Budapest egyik legelegánsabb parfümériájában, az Andrássy úti  Madisonban, ahol a vezetés 2014 bestseller niche parfümjeit összesítette, lássuk a dobogósokat.