Kiemelt

2016. augusztus 27.

Sorrento gyöngyszeme

Sorrento gyöngyszeme

minerva1.jpgA Minervetta Boutique Hotel egy, az 50-es évek óa családi tulajdonban lévő szálloda Sorrentoban. Az 50-es években a nagypapa építette, ma is családi kézben van. A hotel minden elemében tökéletes. A környezet történelmi, a szobák dizájnbútorokkal és tárgyakkal, illetve képzőművészeti alkotásokkal teszik emlékezetessé a nyaralást.

2016. augusztus 16.

09.11., az úticél: Veszprém

09.11., az úticél: Veszprém

svet-veszprem-a_helyszin_3_masolat.jpgA Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) idei találkozója szeptember 11-én, Veszprémben, a Szentháromság téren lesz. A műértő közönség a Chianti Étterem városában szerezhet képet arról, hol tart a vidéki elit éttermek konyhája.

2016. augusztus 14.

Pannonhalma Budapesten

Pannonhalma Budapesten

ph1.jpgMegújult a Benedictinus Apátsági Termékek Boltja Budapesten az V. kerületben, a Károlyi utca 19. szám alatt. A minimalista belsőépítészeti megoldások, melyek az apátság felújított részeit jellemzik, itt is tetten érhetők.

2016. augusztus 11.

Elhagyatott kastélyokban II.

Elhagyatott kastélyokban II.

soul.jpgA belga fotográfus (Soulphotography) elhagyatott európai kastélyokba merészkedett. Az ő munkáiból hozom a második sorozatot egy 1750-ben épült kereskedő franciaországi otthonát, mely nem úszta meg a németek pusztítását a II. világháborúban, de még ők sem tudták teljesen megnyomorítani.