Kiemelt

2010. szeptember 01.

Surran egy manó

Surran egy manó

Figyeljetek, az alábbi képsorozat a gyerekes családokban tényleg akut probléma? Mármint a gyerek-ki-be járkálásának megoldása a helyiségek között vagy a németek már tényleg nem tudnak mit kitalálni jódolgukban? Gyerekkel rendelkező olvasóim kommentjeit várom, mennyire hasznos ez az alkalmazás. Akinek felkeltettem a figyelmét, annak mondom, hogy ez az ajtós kényelmi megoldás 500 eurotól indul. És ez em vicc, a cégről bővebben: itt.

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedvenc Otthon · http://kedvencotthon.blogspot.com 2010.09.01. 21:39:50

Ez csak műbalhé :) Egy gyerek kb. másfél évesen lesz nagy biztonsággal önjáró, 3 évesen pedig már eléri a kilincset, szóval összesen másfél évről van szó. De még arról se, mert a megoldás igen egyszerű: nem csukom be az ajtókat, ha meg becsukom, az pont azért van, hogy ne tudjon bemenni....

A gyerek lakáshoz "idomításának" (vagy néha épp fordítva) egy értelmes lépését látom, ez a gyerekmagasságban elhelyezett villanykapcsolók. Apró húzás, a felnőtt 2 nap alatt megszokja, hogy "lent" kapcsol, a gyerek viszont cserébe nem görcsöl azon, hogy sötétben kell közlekednie.

@Bea 2010.09.02. 15:28:40

Nálunk két gyerek van 3 év alatt, nem csukjuk az ajtókat és amúgy is általában a közelünkben vannak. Szerintem ez a megoldás butaság.

Loona1989 2010.09.02. 20:22:59

Nekem tetszik. Nem hiszem, hogy a funkcionalitás miatt készítették volna.