Kiemelt

2011. január 13.

Káosz a desktopon - belterek

Káosz a desktopon - belterek

Ezeket a képeket valamikor lementettem, aztán még nem kerültek felhasználásra, most posztolnám őket mindenféle vezérelv nélkül. Jön a szép összevisszaság kommentekkel, szabad asszociációkkal megspékelve. Az már kiderült, hogy az egyik gyengém, ha lakásról van szó, a tetőtér. Az efféle térszerkeszetek mindig lenyűgöznek. Ezt a belmagasságot befűteni, uh, persze, ha süt a nap, dolgozik az a belső hőmérséklet feljavításán, de hát akkor is brutális.

Azt mondják, a magyar háztartások nappalijait a tévé dominálja, az van általában a középpontban. Akinél nem fontos eleme a létezésnek a tévé, ezzel az okos trükkel elrejtheti, amikor nincs használatban.

Az előszobámba kéne valami hasonló, ezt az asztalosomnak mentettem le még régebben, amolyan iránymutatásul.

Táblafestékkel lekent fürdőszobafal kétkezi dekorral és vaktükörrel. Csajos és jól variálható. Persze, most, hogy jobban belegondolok, lehet, hogy ez csak egy kézmosó. A krétaszappannal történő kézmosáshoz az utasításokat minden esetre felpingálhatná a házigazda a falra.

Csak, hogy férfiasabb enteriőr is legyen, két pillanatkép Kanye West lakásából. Azért csak kettő, mert az állóképek a lakását bemutató sorozatból túl kicsik voltak, hogy bekerülhessenek a blogba. Előbb a Flinstone vagy Jackson család arcképcsarnok, utóbb a nappli menyezetének képe. Modern kori freskó.

Ez a kép a színek miatt, illetve a képtárolás módja miatt tetszett meg. Egyszer kipróbáltam, mire a takarítőnő amikor nem talált elég vállfát, felszámolta a művészetemet.

Ez a gyerekszoba a légiessége miatt tetszik. A falimatricáival és az életnagyságú agár a nyuszifülekkel, hogyismondjam: több, mint bájos.

Barna dolgozó, az indusztriál kedvelőinek. Az enteriőrben leginkább egy grafikust tudok elképzelni.

Van még gyöngyszem, de azokat később adagolom :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andi.andi 2011.01.19. 22:50:24

Szia! Az előszobás kép nagyon tetszik! Leírnád nekem, hol találtad?