Kiemelt

2011. március 28.

Segal nyertesek

Segal nyertesek

Ismét nagy érdeklődés kísérte az Otthon édes játékot, amelyben a fúziós sztárséf, Segal Viktor elképesztően igényes könyvét lehetett nyerni. A nagy érdeklődés okán 1 helyett 3 sorsolása mellett döntött a Boook Kiadó, amely kiadta Segal Viktor, korábban Bereznay Tamás szakácskönyveit is (ebből is nyerhettetek már jópárszor). Nos, nézzük, ki az a három személy, aki az öröm megélésén túl e mozdulatok kíséretében készítheti el az első finomságokat a Segal szakácskönyvből.

Nyerteseink tehát: Baji Anita, Menyes Vivien és Harmati András. Ők az alábbi könyvvel lettek gazdagabbak.

Nem csak, hogy tudták a válaszokat a kérdésekre, miszerint Segal dolgozott többek között a Barakában, a saját magáról elnevezett Segalban, a budapesti és tel-avivi Hiltonban stb., de ők ezúttal szerencsések is voltak. Aki most nem nyert, ne csüggedjen. A három nyertes viszont örüljön és írja meg, mi volt az első étel, amit elkészített a könyvből (ha fotót is mellékelsz, kirakom az Otthon édesre). Nyereményetekhez gratulálok! Ma mindenkivel felveszem a kapcsolatot a könyv kézbesítése ügyében. Sing halleluja!

 

Fotók: Boook Kiadó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.