Kiemelt

2011. április 22.

A CEThal gyomrában

A CEThal gyomrában

A Trendgiude-os bloggerekkel részt vettünk egy fotózáson. A helyszínmegjelölés tekintetében a Trendguide szervezői jól választottak, a CET-be álmodták a fotózást. A Fővám tér mellett épülő kulturális központ ugyan még nincs nyitva, a beltereket még kalapálják, de a nyers indusztriális enteriőr tökéletesen megtette nekünk. A hely lenyűgöző, békét és nyugalmat áraszt. Kattintottam pár kockát, hogy ti is lássátok milyen belül a CETállat.

A fotózás hangulata osztálykirándulásosra sikeredett, ami jó volt. Találkozó 10.00-kor a CET farkánál, személyi felmutatása és aláírások kiosztása a biztonsági őröknek, merthogy bemenni csak a szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően lehetett. "Ben vagyok. Mondok' Ben, az Ágy asztal tévétől. "

Odabent még zajlanak a munkálatok.A szerkezeten az utolsó simításokat végzik, burkolatok még nem nagyon vannak, igaz, nekem tetszik a nyers beton padlózat is.

Mire beértünk ebbe a konferenciaterem-várományos helyiségbe, a fotós, Miklóska Zoltán már bekészült.

Isten nagy, én kicsi vagyok - ez eszembe jutott párszor.

A fényjátékok hangulatossá teszik az óriás teret. Az ablakszerkezet háromszögei, mint megannyi vitorla... 

Csempézett lépcső. Feljárat a konferencia terembe.

Minta kavalkád. Ez nekem túl mediterrán az indusztriál puritanizmusba.

A fotózásra minden bloggernek el kellett vinnie a kedvenc dizájntárgyát. A Lisztesládás fiúk ezzel rombolták a közízlést.

Ben, az Ágy asztalból egy levélnehezéket kapott elő a zsebéből. Azt mondta, ha belenézek, engem is sci-fis érzések kerítenek hatalmukba. 

A CEt egy másik nézete. Az ipari lámpák ekkora mennyiségben félelmetesen jól mutatnak, az érzet ezzel együtt kicsit "nagyvásárcsarnokos".

Zárszóként legyen elég annyi, jó hangulatú volt a fotózás, a végeredményt a Design toplistában láthatjátok, ami hamarosan print kiadványként kerül a boltokba. Az enteriőr néhány bloggertársamat annyira megihlette, hogy pár közös kép is elcsattant. Vagy ki tudja, lehet, hogy egy együttes alakult. A kép hangulata olyan, mint egy befutott alternatív formációé, amely tagjai még egy kicsit gondolkoznak azon, fellépjenek-e a Szigeten :) A dizőz Noémi a Kedvenc otthonból, további tagok: Ben az Ágyasztalból, Tibor és Laci a Manzárd Caféból. Cool, ha?

Fotó: Otthonédes