Kiemelt

2011. november 05.

Tészta a fülbe

Tészta a fülbe

Dolce and Gabbana szerint a tészta, pontosabban a Farfalle a fülben jól mutat. Ha megfogadjuk a tanácsot, a 2012-es tavaszt ilyenben érdemes nyitni.

Persze nem mindenkinek van pénze ilyen drága holmira, nem beszélve arról, hogy ki tud várni 2012 tavaszáig egy ilyen menőségre. Ha gondolod, állj neki magad és fabrikálj egy sajátot. Jönnek a hideg téli esték, talán még idő is jut rá, hacsak épp nem tengerit hántolsz.

Hogy milyen további lépéseket kell tenned, hogy eddig eljuss, klikk ide, mert az oldal minden lépést bemutat. Vidám telet, fübevalófabrikálásban gazdag tavaszvárást!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes blog Facebook közösségéhez: itt

Forrás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.11.06. 06:18:10

anyám. a dolcseendgabbana megint feltalálta a spanyolviaszt.

ez a masnistésztás baszás már a kilencvenes években egyszer lefutott, akkor rikító színűre festve (a révereknek megfelelően), és franciacsatokra ragasztva.

akkor még a könyökcsőtésztából, meg a dns-spirál tésztából is franciacsat készült.

(nem is értem, minek bajlódunk mi ezekkel a modoros olasz tészta megnevezésekkel, amikor vannak rendes, tisztességes magyar tésztaneveink? :D a farfalle is csak pillangót jelent, a penne tollszárat, etc...)

Taragia Mark 2011.11.06. 10:25:53

Tudnám ajánlani a karácsonyi angyalkát tésztaszárnyakkal, tésztaszoknyában.
Munkahelyen szoktak árulni ilyet, hogy hogyan fogant meg a készítő fejében, nem tudni.
Csipetke tészta bablevesben, az mutat jól a fülben, vagy a tejfölös nokedli.
Betűtésztából emailt írni. Spagettiből rasztahaj, rétestésztából vállkendő.