Dolce and Gabbana szerint a tészta, pontosabban a Farfalle a fülben jól mutat. Ha megfogadjuk a tanácsot, a 2012-es tavaszt ilyenben érdemes nyitni.
Persze nem mindenkinek van pénze ilyen drága holmira, nem beszélve arról, hogy ki tud várni 2012 tavaszáig egy ilyen menőségre. Ha gondolod, állj neki magad és fabrikálj egy sajátot. Jönnek a hideg téli esték, talán még idő is jut rá, hacsak épp nem tengerit hántolsz.
Hogy milyen további lépéseket kell tenned, hogy eddig eljuss, klikk ide, mert az oldal minden lépést bemutat. Vidám telet, fübevalófabrikálásban gazdag tavaszvárást!
Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes blog Facebook közösségéhez: itt.
Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2011.11.06. 06:18:10
ez a masnistésztás baszás már a kilencvenes években egyszer lefutott, akkor rikító színűre festve (a révereknek megfelelően), és franciacsatokra ragasztva.
akkor még a könyökcsőtésztából, meg a dns-spirál tésztából is franciacsat készült.
(nem is értem, minek bajlódunk mi ezekkel a modoros olasz tészta megnevezésekkel, amikor vannak rendes, tisztességes magyar tésztaneveink? :D a farfalle is csak pillangót jelent, a penne tollszárat, etc...)
Taragia Mark 2011.11.06. 10:25:53
Munkahelyen szoktak árulni ilyet, hogy hogyan fogant meg a készítő fejében, nem tudni.
Csipetke tészta bablevesben, az mutat jól a fülben, vagy a tejfölös nokedli.
Betűtésztából emailt írni. Spagettiből rasztahaj, rétestésztából vállkendő.