Tavaly nagy siker volt, idén folytatása következik. Hú!Svét Palkonyán, de ezúttal Húsvét után egy héttel (április 11-én), amikorra állítólag megjön a kellemes idő is.
Ha belegondolok, ez a költészet napja is, de a gasztronómia mondjuk tud költői magasságokba emelkedni. Az esemény a Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület (SVÉT) mini rendezvénye. Tagjai a szívből jövő, vidéki vendéglátást tartják legfontosabb alapelvüknek és ennek hangulatát szeretnék megmutatni a SVÉT-re látogató közönségnek.
A SVÉT-tagok mellett vendégéttermek is részt vesznek az eseményeken, sőt - ahogy az Egyesület alapelvei közé tartozik - a helyi termelők, beszállítók, gasztronómiai képviselők közül többen meghívást kapnak a rendezvényre. A Stílusos Vidéki Éttermiség, és a palkonyai vendéglátók, vincellérek, valamint a környékbeli kézműves termelők összefogásából megvalósuló eseményen a Villányi borvidék és dél-baranya-, valamint további 7 magyarországi régió ízeibe kóstolhatnak bele a vendégek.
Akik biztosan ott lesznek: Baricska Csárda – Balatonfüred, Chianti Étterem – Veszprém, Erhardt Étterem, Panzió, Borpince – Sopron, Mandula Étterem és Bor-Bár – Villány, PalKonyha – Palkonya, Viator Étterem és Bor-Bár – Pannonhalma és vendégségbe jön a balatonfüredi Kredenc Borbisztró. Tavaly így mulattunk. Akkor a kisvideó elkészültéhez a riporter szerepét is vállaltam.
Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Beállításoknál az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak.
Fotó: Otthon édes team