Kiemelt

2015. október 28.

Könyvajánló: Az énmárkaépítés alapjai

Könyvajánló: Az énmárkaépítés alapjai

laszlo_moni_lehetsz_kiveteles4.jpgTűnj ki, légy emlékezetes, kérj helyet mások gondolataiban! Ha a cél megfogalmazódott, a hozzá vezető utat László Móni az énmárkaépítés hazai úttörője ismerteti blogos felülete után immár papír alapon, alapos rendszerbe foglalva. 

laszlo_moni_lehetsz_kiveteles_2.jpgA hazai piacon egyedülálló personal branding könyv címe a kívételesség érzetével kecsegtet: Lehetsz kivételes. A manager szakirodalom műfajába sorolható színes, könnyen olvasható kötet számos példával, esettanulmánnyal, interjúval, erős vizualitással, sok tanulást segítő illusztrációval támogatja az alapok elsajátítását és rögzülését, instant sikert nyújtva a mindennapokban azoknak, akik alávetik magukat az önképzésnek.laszlo_moni_lehetsz_kiveteles3.jpgTudtad, hogy önmagad prezentálása önismeret, a közönség, a versenytársak megismerése nélkül lehetetlen? Csak ezek alapos feltérképezése után lehet énmárkát építeni, ami többlépcsős folyamat. Kell hozzá egy jó business ötlet, egy szerethető/eladható sztori, illetve valós teljesítmény. Önmgad és terméked eladását segítik az olyan apró finomságok, mint a hibátlan önéletrajz, a különleges névjegykártya, a figyelemfelkeltő honlap, a kliséktől mentes szocial media felület, az izgalmas linkedin-profil, a korszerű network technikák, a választékos külső és nyelvhasználat, illetve a vállalható online reputáció. S, hogy még mi? laszlo_moni_lehetsz_kiveteles_1.jpgKiderül a könyvből, ami mellőzi az unalomig ismert és evidens példák sulykolását. Nem Steve Jobsot, Madonnát vagy Lady Gaga-t akar belőled faragni. A fő üzenete az, hogy foglald be a saját területedet a világban és találd meg a hozzá vezető utat a könyv szempontrendszere alapján. Tehát, a kötet nem más, mint egy kézbe adott lehetőség arra, hogy átgondold ki vagy és minek akarsz látszani. laszlo_moni_lehetsz_kiveteles5.jpgA szerzőről: László Móni 10 éve dolgozik tanácsadóként. Blogja (personalbranding.blog.hu) 2010-es indulás óta megkerülhetetlen szakirodalma a műfajnak hazánkban, melynek fontosságát a szerző munkássága révén egyre többen ismerik föl. A könyv vizualitásáért az Index és a blog.hu csapatát erősítő kiváló grafikus, Gräfl János felelt. Mindketten elsőkönyvesek, fogadjátok szeretettel a munkájukat.laszlo_moni_lehetsz_kiveteles.jpgA könyv borítóját és az első 15 oldalát ide kattintva töltheted le. Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak.

Fotó: Gräfl János, Tóth Milán

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.