Kiemelt

2015. december 02.

Janka ízlésének hiánya

Janka ízlésének hiánya

hbo_aranyelet_design_06.jpgAz ország tele van piti ügyeskedővel, aminek az HBO Aranyélet címen egy sorozatot is szentelt.

hbo_aranyelet_design_01.jpgA sorozat art directora Hujber Balázs volt, ő felelt a teljes designért a helyszíneken. „A Miklósi villát hosszan kerestük, közel 40 ingatlanban jártunk, mire megtaláltuk a tökéletes helyszínt. Fontos volt, hogy egy üres házat találjunk, amelyet mi formálhatunk, alakíthatunk kedvünkre. Így találtunk rá erre a II. kerületi, 200 m2-es házra, teljesen üresen. Fontos szempont volt, hogy mi tapétázzuk és fessük ki az egyébként 3 hónapra felhúzott enteriőröket."hbo_aranyelet_design_04.jpg

A terep felmérése után Hujber Balázs 3D-ben rajzolta meg az elképzeléseit. Fontos volt, hogy minden Janka ízlését, vagy Janka ízlésének hiányát tükrözze, azt a tényt, hogy a főhősnőnek igazán nincs saját stílusa, a magazinokból inspirálódik, és ha meglát valamit a címlapon, azt gyorsan meg is veszi. Janka nem az egységet látja, hanem a darabokat, ennek szellemében kellett megálmodni a környezetét.  hbo_aranyelet_design_05.jpgAz is szempont volt, hogy jól látszódjon, a család csak nemrég költözött oda. Egyedül Mira szobája mutat némi otthonosságot, kedvességet. hbo_aranyelet_design_03.jpgAttilát például egyáltalán nem érdekli, milyen tárgyak vannak az otthonában, milyen a kanapé, vagy a lámpa.hbo_aranyelet_design_02.jpgA konyha sem mutat melegséget, nincsenek kacatok, hisz Janka túl felületes ahhoz, hogy főzzön, ők inkább pizzát rendelnek, minthogy maguk készítsenek ételeket.hbo_aranyelet_design_05.jpg

Ha tetszett a poszt és vizuális káosz helyett inkább rendezett tereket szeretnél, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak.

Fotók: HBO

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.