Kiemelt

2015. december 11.

5 érv egy jó úti vasaló mellett

5 érv egy jó úti vasaló mellett

chs.jpgKi ne kelne útra karácsony előtt vagy után? A bőröndökbe nem lehet elcsomagolni úgy a ruhát, hogy gyűrődésmentes legyen, de van megoldás arra, hogy mégse úgy nézzen ki az öltözetünk, mintha a kutya szájából rángatták volna ki.

philips_stream_go_2.jpg
A Philips Stram & Go kézi gőzölős berendezése akkora, hogy pont befér egy úti csomagba, hogy a helyszínre érve jó szolgálatot tegyen. Íme 5 érv a termék mellett:

1. Használatához nincs szükség vasalódeszkára.philips_stream_go_5.jpg2. Az elektromos szivattyú folyamatos gőzkibocsátást végez a gyors gyűrődéseltávolítás érdekében. A kefetartozékot a vastagabb szövetekhez, kabátokhoz használd, hogy a gőz mélyebben behatoljon, és simább felületet adjon.philips_stream_go_1.jpg3. A forró gőz 99,9%-ban elpusztítja a ruhákon lévő baktériumokat, ezáltal segít későbbre halasztani a mosást vagy a vegytisztítást. Külön jópont, hogy az erőteljes gőz eltávolítja a cigaretta-, az étel- és a testszagot.philips_stream_go_4.jpg4. A gőzölőkészülék biztonságosan használható mindenféle textíliához. Nagyszerű megoldás az olyan kényes anyagokhoz, mint a selyem.gc320_55-upl-global-001.jpg


5. A kézi Philips Stream & Go gőzölő ideális az utolsó simításokhoz és a nehezen vasalható ruhákhoz. Egyszerűen használható és gyors. A vasaló tökéletes kiegészítője akkor is, ha csak otthon használnád.philips_stream_go_3.jpgHa tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak.

Fotók: Philips, Zsazsa Bellaggio