Kiemelt

2015. december 15.

A szezon itala: a pezsgő

A szezon itala: a pezsgő

pbch.jpgA szezon itala a bor helyett a pezsgő. Ünnephez mindig ezt bontjuk, ez vitán felül áll. Hogyan ajándékozd, szervírozd és miként kínáld? Ma erre keressük a választ.

hungaria.pngKezdjük ott, hogy veszel egy jófajta pezsgőt. Ez a fenti kollekció önmagában is szép, ám, ha DIY hajlamaidat éppen egy pezsgősüvegen élnéd ki, fokozhatod a látványt, hogy egy kicsit jobban pezsegjen, mármint kívülről is a palack, amit mondjuk ajándékba viszel. A stickes formájú ragasztóval bekent üveg nagyszerűen magához vonzza a csillámport és máris grandiózusabb az összhatás.glittering.jpgUgyanezt megcsinálhatod a pezsgőspoharakkal. Van, aki a pohár száját csillámporozza be, de az alja okosabb megoldás, ez esetben nem lesz tele a szád csillámokkal, az efféle csillogást hagyd inkább a kozmetikai iparra.champagne2.jpgHa pedig a helyzet az, hogy neked kellene látványos módon szervíroznod a pezsgőt, azzal kapcsolatban is lenne egy tippem. A vattacukrot használd pohárdekorálásra, de egyes iskolák szerint rá is öntheted a pezsgőt.cotton_candy.jpg

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak.

Fotók: PotterybarnInspiredstyleevents, neverserious, foodffs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.