Kiemelt

2015. december 21.

Bízd a sütést profikra

Bízd a sütést profikra

auguszt2.jpg4 generáció 145  év - ez az Auguszt cukrász család mérlege, mely 5 év múlva jubileumot ül.

auguszt5.jpgA feltörekvő ötödik generáció számára úgy tervezi a család a megújulást a hagyományok mentén, hogy ők is találjanak örömöt és kihívást a munka folytatásában, és velük megerősödve köszönthessék 2020-ban a 150. évfordulót. Ennek része, hogy végre megjelentek a Facebookon, és a dinasztia honlapja is megújult.auguszt4.jpgAki karácsonykor megkímélné magát a sütés feszültségétől, térjen be a Fény utcai Augusztba és nézzen szét, a kínálat lenyűgöző. Személyes kedvencem a csokoládéban alámerített narancsív és a koldus tallér, azaz magvak csokitallérba fogatva. Nyamm.auguszt1.jpgA karácsonyi ünneplés elengedhetetlen süteménye a mákos és a diós bejgli. Márványos mintázatú sült tésztában ízletes töltelék csavarodik megfelelő tészta/töltelék arányban. Az Auguszt család a hagyományos, diós és mákos bejgli mellett gesztenyés és déligyümölcsös változatot is készít az ünnepekre, egyéb extrémitásokba nem bocsátkozik.auguszt3.jpg

Adventi és karácsonyi kínálatunkat színesíti a tradicionális francia fatörzs, a mandulás-narancsos csoki alagút és különféle keleti csemegék. Készítenek emellett csipkedíszes mézeskalácsokat és habkarikát a karácsonyfára. A karácsonyi véghajrában talán jól jön ez az információ: házhozszállítás, rendelésfelvétel, auguszt@t-online.hu +36 1 316 3817.auguszt6.jpg

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak.

Fotók: Tóth Milán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.