Kiemelt

2016. október 11.

Veet Sensitive Precision - fájdalommentes szőrtelenítés

Veet Sensitive Precision - fájdalommentes szőrtelenítés

veet1.pngNoha vége a nyárnak, a szőrtelenítés ekkor is felvet kérdéseket. Hogyan tegyük, borotvával, gyantával, epilálással, lézeres szőrtelenítéssel? Akad egy egszerűbb módszer.

veet4.pngKicsi, egy apró nesszeszerben elfér a Veet Sensitive Precision elektromos trimmelő és szőrvágó. Vele villámgyorsan és precízen formázhatjuk, illetve tüntethetjük el a szőrt az arc, a bikinivonal és a hónalj területéről.veet2.jpg A kívánt eredmény eléréséhez nincs szükség borotvahabra vagy zselére, illetve hosszas előkészületekre, illetve további időrabló beavatkozásra a kívánt eredményért. Előnye, hogy használata fájdalommentes és egyszerű, működési mechanizmusának köszönhetően a vágások, égési sérülések vagy allergiás reakció miatt sem kell aggódnunk.veet3.png

A szerkezet egy ceruzaelemmel működik (kicsit egyébként hangos), cserélhető fejeket kell csatlakoztatni a különböző testrészekhez, a kiegészítők a precíz formázást szolgálják. Tetszik, mert a szemöldök rendben tartására is jó és egyszerű megoldást ad, illetve, mert igazán kompakt kis termék. Legyen szerencsétek hozzá! Október elejétől kapható.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotók: Veet