Kiemelt

2016. december 07.

10 tény Adrienne Fellerről

10 tény Adrienne Fellerről

adrienne_feller2.jpgÚj, prémium üzlettel gazdagodott a MOM Park, amelynek földszintjén megnyílt Adrienne Feller üzlete. Na, de ki ő és mit kell tudni róla? 

adrienne_feller6.jpg1. Adrienne nemzetközi okleveles szépségterapeuta, aromaterapeuta, kozmetikus szaktanár. 

2. A napokban üzletet nyitott a MOM Parkban, így a szépségápolási szakma előtt közel 10 éve jól ismert hazai prémium márka mostantól a nagyközönség számára is elérhető.

3. Feller Adrienne az aromaterápiából és az illóolajokból merít ihletet a 100 százalékban természetes alapanyagból készült termékei megalkotásához.adrienne_feller4.jpg

4. Adrienne-nek két termékvonala van, egyrészt a Panarom (illóolajok), másrészt a kozmetikumok (arckrémek, maszkok, arcolajok stb...)

5. A tulajdonos ars poeticája, hogy a bőr számára csak a természetes növényi kivonatok adhatnak hosszantartó szépséget.

6. Termékei így kizárólag prémium minőségű növényi olajokból, illóolajokból, kivonatokból, virágesszenciákból készülnek, méghozzá Magyarországon, hazai gyártásban.adrienne_feller1.jpg7. Krémjei, olajai csak és kizárólag természetes, azon belül is bio és Fair Trade termesztésű alapanyagokból készülnek, 100 százalékos tisztaságú olajok, friss hajtásokból készült, hazai mezőkön gyűjtött növényi kivonatok, elixírek és magyar termálvíz felhasználásával. 

8. Feller Adrienne több éves megfigyelésen alapuló meggyőződése, hogy a szépség kulcsa a lélekben rejlik, éppen ezért termékei egyszerre nyújtanak felüdülést a bőr, a test, és a lélek számára.

9. Mottója, a „Lélekre ható természet” is ezt a szemléletet közvetíti. Alapelve, hogy a bőr táplálására kizárólag élő, természetes anyag képes, éppen ezért a szépséget szolgáló kozmetikumoknak egyben az egészséget is támogatniuk kell.adrienne_feller5.jpg

10. Üzlete maga a tökéletes, letisztult modern elegancia. Patikatisztaságú környezet egy lehelletnyi rózsaszínnel, finom és korántsem tolakodó megoldásokkal. Ha arra jártok, feltétlenül nézzetek be! (Korábbi írásom Ardrienne-vel a Jóarcok rovatból itt olvasható.)adrienne_feller3.jpg

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotók: Adrienne Feller