Kiemelt

2017. január 28.

A kevesebb több

A kevesebb több

kkk.jpgAz Instagramon fut egy játék, ehhez csatlakozom én is. Lényege, hogy 30 napon keresztül válj meg minden nap egy felesleges holmitól.

Az elsőn egytől, a másodikon kettőtől, a harmadikon háromtól, a harmincadikon harminctól, hogy tavaszra egy kicsit fellélegezzen a lakás és nagyobb élettérhez juss. Ez lehet könyv, beszáradt körömlakk, lejárt szavatosságú élelmiszerek, évek óta nem hordott ruha, lukas zokni, öreg újságok, használaton kívüli befőttesüvegek, régi papírok, sárga csekkek igazolószelvényei a múlt századból. Igazából bármi a "majd csak jó lesz valamire" halmazban ragadt tárgyaidból.aaaa.jpgFotózd le a holmit és lásd el a #minsgame vagy a #kevesebbcucc hashtag-gel, majd posztold az Instagramon. Persze, ami neked már nem érték, másnak lehet, hogy még az, így a még hasznáható dolgokat érdemes odaadni adományként olyasvalakinek, aki örülne neki. Csatlakozzatok a kihíváshoz, kalandra fel!kepernyofoto_2017-01-28_17_51_43.png

Az eleje könnyű lesz, a felétől válik érdekessé a dolog. Eddig akárhány barátnőmnek jeleztem, jöjjön játszani, mind közölte, hogy neki nincs kacatja, nem tud mit kidobni. Te is ilyen példás, önmegtartóztató, szelektált életet élesz? Jó neked! Én egy beszáradt, veterán, kb. 7-8 éves körömlakkal indítottam az első napot. Ilyet még fogok találni, attól tartok, és még ilyenebbeket is.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotó: 1, 2