Kiemelt

2017. június 30.

Kollázs workshop a Bomo Artban

Kollázs workshop a Bomo Artban

kollazs2.jpg

Amalia Pereira venezuelai képzőművész egy négy órás intenzív workshopot tart Budapesten.

kollazs1.jpgA Bomo Art Budapest & a TOBE Gallery szervezésében, a Bomo Art Budapest meghívására, Amalia Pereira venezuelai képzőművész egy négy órás intenzív workshopot tart Budapesten. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a művészi kollázsok világába. A tanfolyam különlegessége, hogy Bomo Art papírok és minták felhasználásával készülnek majd a kollázsok, és a foglalkozás végére a résztvevők létrehozzák saját alkotásukat.kollazs3.jpgAmalia Pereira (1972, Caracas, Venezuela) kollázsmunkái a bölcs nők iránt érzett tiszteletről beszélnek; virágzó pillérek, akik az életért küzdenek: barátnők, anyák, szerelmesek és amazonok. Alkotásaiban a körülöttünk lévő életelemekből építkezik és hoz létre egy új univerzumot: olyat, amelyet azelőtt sosem láttunk, mégis azonnal felismerjük. Jelentős a művészetbe, zenébe, irodalomba való elmerülésének vágya és a határtalan érzékenysége. Ezek adják képei mélységét is és teszik a képi nyelvét annyira vonzóvá. Jelenleg Bilbaoban él és dolgozik.kollazs4.png
A foglalkozások helyszíne: Bomo Art Budapest iroda - 1052 Budapest, Fehérhajó u. 5.

Időpontok:  2017. július 19.  16:00 - 20:00 | 2017. július 20.  9:00 - 13:00 

A 4 órás workshop ára:  17.000 Ft/fő + ÁFA. Az ár tartalmazza a 4 órás foglalkozást, a művész útmutatásával elkészített kollázst, az összes eszköz és alapanyag költségét, illetve a frissítőket. 

A workshopot Amalia Pereira kollázsművész tartja angol és spanyol nyelven, de magyar nyelvű tolmács biztosított a foglalkozás egész ideje alatt. Előképzettség nem szükséges, a workshop mindenki számára nyitott, de a férőhely limitált (8 fő/nap). 

Jelentkezés és fizetés: Július 14-ig a webshopon keresztül.

kollazs5.jpg

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotók: Bomo Art

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.