Kiemelt

2017. augusztus 24.

Tervezz konyhai eszközt!

Tervezz konyhai eszközt!

zepter.jpgA Zepter International 14. ArtZept Formatervezői Pályázatán az év témája a Konyhai eszközök. 

A pályázat lényege: engedjük szabadjára fantáziánkat és tervezzünk olyan különleges kiegészítőt, amely a magas szintű konyhaművészetet és a hétköznapi főzést könnyebbé, élvezetesebbé teszi. A pályázatok közül a Zepter International által kijelölt szakmai zsűri választja ki a téma legsikeresebbnek ítélt műveit. A pályázat leadási határideje: 2017. szeptember 30.2010_1_dij_barsonyleits.jpg

A díjakról: A fődíj nyertese 10.000 EUR nyereményben részesül, a 2. helyezett  4.000 EUR értékű Zepter terméket kap, a 3. helyezett 3.000 EUR értékű Zepter terméket vehet át, ezeket a díjazott választhatja ki. Emellett promóciós különdíjat is oszt a zsűri, egy pályázaton résztvevő művész munkájának népszerűsítésére. A Zepter International képviselői által kiválasztott egy vagy több pályamunka kis szériás gyártásba kerül (max. 100 db), és a Zepter az így készült darabokat kiállítja a Zepter irodaépületeiben vagy üzlethelyiségeiben a világ minden táján. 2006_1_dijtomaykatalin.jpg

Mi az ArtZept?: Az ArtZept Formatervezői Díj már több mint 10 éve ad lehetőségeket a feltörekvő tehetségeknek. Az ArtZept Nemzetközi Formatervezői Pályázatot, Madlena Zepter alapította 2004-ben. A pályázat azóta a világ egyik legkiemelkedőbb formatervezői díjává nőtte ki magát. Az ArtZept nem csak azért jött létre, hogy új, fiatal formatervező tehetségeket ismertethessen meg a világgal és segítse szakmai érvényesülésüket, hanem egyúttal az is célja, hogy betekintést adjon a kreatív design aktuális trendjeibe.

A pályázatról és a hivatalos kiírásról bővebb információ: itt

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotó: Zepter (a 2. és 3. kép a korábbi versenyek díjazottjainak munkáit ábrázolják: Bársony Leitz, Tomay Katalin)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.