Kiemelt

2017. december 16.

Ilyen lesz a Hillside belül

Ilyen lesz a Hillside belül

hillside_belso_latvany_5.jpgGyűlnek az ügyfelek a MOM Park melletti HillSide Offices-ban. Az irodaház építése jelenleg a hatodik szintnél jár, és 2018 januárjában eléri a szerkezetkész állapotot.

hillside_latvany_kulso.jpgA lobby tervezésére a nemzetközileg is elismert Bara Ákost és Bara Design Studiót kérték fel. A belsőépítészeti koncepció reflektál az épületet körülölelő természeti formákra, terepvonalakra. Cél volt, hogy a  külső és belső terek egységet képezzenek, minél kevésbé váljanak el egymástól. A budai hegyek geográfiai vonalai a vissza-visszatérő hullámvonalakban és a lekerekített bútorokban köszönnek vissza a lobby berendezésben. A természetes anyaghasználat, a sok zöld megjelenése természetközelivé és egyben otthonossá teszik az előteret.hillside_belso_latvany.jpg A  közel 500 négyzetméteres előcsarnok tervezésének kihívásairól így nyilatkozott a tervező, Bara Ákos: „A legnagyobb kihívás a két épület között kialakult hatalmas tér kezelése volt oly módon, hogy az emberek mégis otthonosan tudják magukat érezni benne. A tiszta üvegfelületekkel határolt hatalmas térben ez igen nehéz feladatot jelentett.” Különleges szerepet kapott a világítás kialakítása, amely — akárcsak a bútorok — leképezi a környék domborzati szintvonalait. A felső, világító LED-csíkok 3D-ben hullámoznak, izgalmas és egyedi látványt nyújtva a belépőknek. A beruházók tervei szerint 2018. nyár végére elkészül az irodaház, és birtokba vehetik a bérlők. hillside_belso_latvany_3.jpgIlyenbeköltöző lesz például a Fundamenta-Lakáskassza Zrt., mely Váci utcai hídfőállását cseréli budai lokációra. A 10 300 négyzetméteren az irodák mellett konferencia- és oktatóközpontot is kialakítanak, a földszinten pedig egy vadonatúj, exkluzívan felszerelt, közel 300 négyzetméteres ügyfélszolgálattal várják majd ügyfeleiket. hillside_belso_latvany_2.jpgHa tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotók: Bara Design

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.