Kiemelt

2018. február 17.

Gólyahír

Gólyahír

kepernyofoto_2018-02-17_9_10_42.png

Szeretném veletek megosztani abbéli örömömet, hogy 2018. január 30-tól egy csodalénnyel többet számolhatunk  a Földön, kisfiam, Kornél ugyanis megszületett.

thumb_img_8190_1024.jpgAz elmúlt 9 hónapban nagyon sokat segítették az útját, de nem tudok elég hálás lenni Herczegh Szabolcs doktor úrnak, Czemmel Franciska szülésznőnek és Sebők Manna segítőmnek/dúlámnak, akik a szülőszobán segédkeztek abban, hogy ez a kis mesekönyvek lapjaira kívánkozó fiúcska természetes úton, alig két óra leforgása alatt,  komplikációk nélkül jöjjön a világra. Az eseményeknek, a közreműködőknek, a körülményeknek hála a szülés így valóban életre szóló, csodás élmény marad.

Székely Magda ide vágó versével zárom soraimat.

KETTŐS FÉNYKÉP

Ami ezután jön, nem az enyém. 
Kettős kép fut az évek lemezén, 
más évek ütnek át az éveken, 
más történet a történetemen, 

egy halványuló, egy élesedő 
két testet visz az egyetlen idő, 
belépnek egymás lábnyomaiba, 
és az anyán áttetszik a fia.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotó: Otthon édes, Canva

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főmuci 2018.02.18. 16:34:35

Gratulálok, legyetek boldogok és egészségesek!

Otthon édes 2018.02.18. 21:27:16

@Főmuci: Köszönöm szépen a jókívánságot!