2018. március 26.

Annie Sloan a CONSTRUMÁN

Annie Sloan a CONSTRUMÁN

as.jpgA CONSTRUMA az én karácsonyom, ráadásul itt van a nyakunkon, idén pedig Annie Sloan is képviselteti magát a termékeivel, tehát sokszoros az öröm!

as3.pngAnnie Sloan, Anglia kedvenc hobbi-festékgyártója a Nemiskacat Látványműhely jóvoltából idén először képviselteti magát a lakásépítők és felújítók kiállításán, a CONSTRUMÁN (2018. április 11-15., G épület 105N stand). „A kitelepülés célja Annie könnyen kezelhető festékeinek szélesebb körben történő megismertetése, illetve a bútorfestés népszerűsítése” – húzza alá Szendrődi Enikő a Nemiskacat Látványműhely tulajdonosa, az Annie Sloan festékek hazai forgalmazója.as2.jpg

Az Annie Sloan termékeknek helye van a kiállításon, mert velük könnyen, gyorsan és egyszerűen alakíthatjuk át meglévő bútorainkat a tavaszi felfrissülés jegyében. A festékek erénye, hogy azok csiszolás és bárminemű előkészítés nélkül hordhatók fel fára, fémre, textilre, téglára, laminált padlóra, parkettára és tulajdonképpen bármire, ami új színért kiált.as_jan2014_13.jpg A festékek szépen terülnek, sűrűbbek, mint a hagyományos zománcfestékek, vizes bázisúak, 37 színben kaphatók, viasszal fixálva bársonyos, matt hatású végeredményt adnak, de az igazi titkuk mégis inkább az, hogy használójának időt spórolnak. A megkopott szépségű kredencet nem kell csiszolni, festésre előkészíteni, hanem portalanítás után neki lehet állni a munkának. Festés esetén az időfaktor az igazán jelentős tényező, mert az előkészítő munka az, ami miatt sokan csak legyintenek a kreatív alkotómunkára, de nem mi, a lenti képen ugyanis Szendrődi Enikővel festegetünk.szonja-eniko_1.jpg

S hogy miként lehet szárnyalni Annie Sloan festékeivel? Az a CONSTRUMÁN kiderül, ahol 3 egyszerű bútordarab – egy retró, egy barokk és egy népi –  átalakulása követhető nyomon. A kitelepülés fő üzenete, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a bútorfestés előképzettség nélkül is lehet egyszerű és szórakoztató, egy otthon porosodó darab átfestése pedig csodákat tehet lakásunkkal. Ehhez a felismeréshez ad Annie Sloan és a Nemiskacat Látványműhely  olyan eszközöket, amelyekkel a munka valódi örömmé, instant sikerélménnyé válik.as_jan2014_07.jpgAzt, hogy milyen sokan mertek már belevágni a bútorfestésbe, a standon kihelyezett fotófal bizonyítja, amely sikeres hazai kivitelezéseket láttat lakossági felhasználók munkáiból. Akinek megjön a kedve az alkotáshoz, kedvezményes csomagajánlatok közül választhat a Construma hetén a webshopban. Aki pedig személyesen ellátogat a standra és képet posztol a helyszínről, ajándékot kap, ahogyan a kiállításon a hírlevélre feliratkozók között is gazdára talál egy ajándékcsomag.as_jan2014_05.jpgHa tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotók/videó: Annie Sloan

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.