2018. július 27.

Vendégposzt az Arnolfini Kantinnak

Vendégposzt az Arnolfini Kantinnak

thumb_img_5084_1024.jpgAz Arnolfini Kantint szeretem, mert szépirodalmi igénnyel írt írásokat közöl ételekről, étkezésről. Ide volt szerencsém publikálni, immár másodszor.

Korábban a hokkaidó tökről, most pedig a bodzabogyó lekvárrá lényegítéséről. Olvassátok!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotó: Otthon édes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.