Kiemelt

2019. január 23.

Tavaszváró mini-SVÉT közeleg

Tavaszváró mini-SVÉT közeleg

tulips-1134103_1280.jpgA hóesésben nagyon távolinak tűnik még a tavasz, de jegyezzük be a naptárunkba február 23-át. 6 SVÉTterem, 12 étel, 1 világnézet - 2019. február 23-án Szigetmonostoron, a Rosinante Fogadóban.

tavaszvaro1.jpgFebruár végére pont elég a télből. Az évszak távozását a szigetmonostori Rosinante Fogadóegy tavaszváró eseménnyel sürgeti meg. Minél többen vagyunk, annál hamarabb itt a tavasz. Aki tudja, segítsen abban, hogy életre keljen sokunk és a Rosinante Fogadó ezen kívánsága.sfek-2019.jpg MELY STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMEK LESZNEK OTT AZ ESEMÉNYEN?

  • Kistücsök Étterem (Balatonszemes) - Jahni László séf
  • Nomád Hotel és Glamping (Noszvaj) - Simon János séf
  • Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma) - Gyurik Gábor séf
  • Macok Bisztró és Borbár (Eger) - Macsinka János séf
  • Almalomb-Kulináris Kitérő és Találkozóhely (Hosszúhetény) Illés Roland séf
  • Rosinante Étterem és Fogadó (Szigetmonostor) - Jónás Gábor séf

A hat étterem séfjei kóstolómenükkel készülnek, melyeket 1000-2500 Ft/adag áron lehet megvásárolni. A rendezvény a Rosinante Fogadóbelső helyiségeiben zajlik, de a program idejére a kertben fűtött sátor is lesz.tavaszvaro3.jpgHOL LEHET REGISZTRÁLNI?

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A vendégeket a sokadalom elkerülése érdekében a Rosinante Fogadó három turnusban fogadja. A szervezők azt kérik, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan el tudnak jönni február 23-án, mert a ház befogadóképessége limitált. Jelentkezni 2019 január 23-tól lehet a férőhelyek erejéig lehet az alábbi linken.

 12.00 Első turnus

14.00 Második turnus

16.00 Harmadik turnus

Az eseményen lesz mini piac, ahol a vendégek megkóstolhatják a szigetmonostori helyi termékeket, a szervezők gyerekbarát szállodaként pedig programokkal készülnek a legkisebbeknek.

tavaszvaro4.jpgEGY KIS SVÉT GYORSTALPALÓ

Több kiváló étterem összefogásával a Szentendrei-szigeten található Rosinante Fogadóban 2012 februárjában jött létre az első gasztrorandevú, amely közel hozta egymáshoz a fogékony közönséget és az akkor még nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet. A jelenleg 17 vidéki étterem közös nevezője a minőségi konyha és a szívből jövő vendéglátás. A cél mindezek népszerűsítése évi egy nagy, illetve több kisebb rendezvény keretén belül azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ínyenc utazók fókuszába új, kevéssé ismert kulináris desztinációk kerüljenek.tavaszvaro2.jpg

Ha tetszett a poszt, csatlakozz te is az Otthon édes Facebook közösségéhez: itt. Egyben kattintsd is le a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület, mert csak így jutnak el hozzád a friss tartalmak. Ha inkább Instagramozol, otthonedes néven találsz meg.

Fotók: Pixabay, Szindbád, az Utazó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.